Risteilyt

JOKI- JA SAARISTORISTEILYT 2017

JOKIRISTEILYT historiallisella Porvoonjoella  2017

Vuoden 2017 jokiristeilyt aikataulun mukaan alkavat to 13.6. ja päättyvät su 20.8. M/S FREDRIKA risteilee joella ti - su klo 12 - 17. Lähdöt täysin tunnein Porvoon satamasta. Kesto 45 min. Hyvä opastus. 

Hinta aikuisilta 10 € ja lapset 6-14v 5 €. Käteinen & kortti. Mukavat koirat ovat tervetulleita risteilyille. Teemme risteilyjä tilauksesta aina lokakuun loppuun saakka ryhmille. Tilaukset puh. 0400 840 001. Sataman osoite: Jokikatu 13 kohdalla.

Jokiristeilyt perutaan sadepäivinä. Vain ryhmätilaukset. 

PERINTEINEN JUHANNUSKOKKO-RISTEILY 23.6.2017

juhannusaattona klo 21 - 24. SANDRA D-laivalla. Herkkään juhannustunnelmaan virittävä keskikesän elämys Sandra-laivalla Porvoon saariston kokkoja katselemaan. Hyvä opastus, hanurimusiikkia, lauluja ja herkullinen juhannuspiiras kahvin/teen, mehun kera - kaikki sisältyy hintaan 45 €, lapsilta 6-14 v. 20 €.
Suosittelemme ennakkovarausta !

SAARISTORISTEILYJÄ M/S Fredrikalla keskiviikkoisin

28.6. - 26.7. Lähtö satamasta klo 18.
Mielenkiintoinen, opastettu risteily Runebergin kesämaisemiin ja onkikivelle Haikonselällä, Hansa-ajan  "Koggisalmen" historia ja Neste Oy ja sen sataman näkymät tankkilaivoineen. Päätteeksi käynti Porvoonjoella, ranta-aitat ja Linnamäki. Kesto n. 2,5 t. Hinta 30/10 €. Aluksella on kahvio.

PERHERETKET  ÄGGSKÄRIIN  9.7  ja 13.8.   2017 

Kokopäiväretki vanhoille luotsisaarille ja saaristolaisten entisille munankeruupaikoille! Lähtö Porvoon satamasta klo 10 ja paluu n. klo 17. Picnik-kori mukaan, saarella makkaranuotio ja keitellään kunnon nokipannukahvit. Hyvä opastus. Hinta julkaistaan kevättalvella. Tervetuloa saariretkelle ! 

 Muina aikoina teemme risteilyjä Äggskäriin  myös tilauksesta, pyydä tarjous.

TILAUSRISTEILYITÄ SANDRA D JA FREDRIKA -LAIVOILLA

Porvoon saaristoon, Helsinkiin tai Loviisaan. Hyvä catering, asiakas voi tuoda omat A-juomat. Mielenkiintoinen opastus ja 40 vuoden paikallistuntemus - palvelua, joka jättää hyvän mielen!

Toteutamme risteilyjä myös eri teemoilla:
- Onnellinen päivä Porvoossa, kulttuuri-Porvoota ja virkistävää saaristoa - oikea elämyscocktail!
- Kalajuhla meren äärellä
- Risteilyt Äggskäriin, Tirmoon ja Pellinkiin, saariston ja kalastajien perinteisiin maisemiin
- Mahdollisuus käydä Muumin synnyinsijoilla Klovharun luodon ympäristössä
- Aarreristeilyt koululaisille
- Kalastusretkiä ym.

Hoidamme ohjelmiimme kuuluvat ateriat oman kokin tai cateringpalveluiden avulla, erikoisherkkuina kalaruuat. Myös asiakkaan oma muonitus ja omat juomat käyvät.

Tervetuloa!
Ari Kautto, kippari, p 0400 840 001.