Risteilyt

SAARISTORISTEILYT

Sandra D 

RISTEILYT  PORVOON  SAARISTOON JA MERENKULUN VANHOILLE MERKKIPAIKOILLE

M/S  SANDRA D.   AINUTLAATUINEN  PERINNEALUS.     EI  OHJELMASSA.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

       

KOKKORISTEILY  JUHANNUSAATTONA    KLO 21 - 24  EI OHJELMASSA

 

 

 

 

PICNIK- RIS TEILY HAIKONSELÄN  MÄNTYSAAREEN    VAIN RYHMILLE  YLI 20 HENKIlöä.

 

Lähtö Porvoon matkustajasatamasta klo 17,30  tai ryhmän toivomuksen mukaan.
Mielenkiintoinen, opastettu risteily Runebergin kesämaisemiin ja onkikivelle Haikonselällä, Hansa-ajan  "Koggisalmen" historiaan ja Neste Oy:n  ja sen sataman näkymiin  tankkilaivoineen. Hamarin Höyrysahan ja vanhan purjelaivaveistämön maisemat ja historia.  Risteilyllä rantaudutaan  Mäntysaareen jossa tulet makkaran ym. grillausta varten sekä nokipannukahvit  Kesto n. 3  t. .  Risteilyn  hinta on 35 €  aikuisilta  ja 25 € lapsilta 6 - 14 v sekä eläkeläisiltä sisältäen nokipannukahvit. Ryhmällä omat  eväät ja grillattavat , me toimitamme myös erikseen sovittaessa. Omat A-juomat mukaan !

ENNAKKOVARAUS:  posti@saaristolinja.com   tai puh  0400 840001  / Ari Kautto, kippari

  

 

 

 

 

 

 

PERHERETKET  ÄGGSKÄRIIN   2021 

 

 HYVIN SUOSITTU PERHERETKI   ESA-LAIVALLA  SUNNUNTAINA   13.6.. LÄHTÖ  PERUTTU  -  LÄHTÖ PERUTTU !

KORONA-TILANTEEN JOHDOSTA.

 !

Kokopäiväretki vanhoille luotsisaarille ja saaristolaisten entisille munankeruupaikoille! Järjestetään yhdessä Porvoon kaupungin Liikuntapalvelujen kanssa joka myös tukee tätä saaristoelämystä puolet lipun hinnnasta. 

Lähtö Porvoon satamasta klo 10 ja paluu n. klo 17. Picnik-kori mukaan, saarella makkaranuotio ja keitellään kunnon nokipannukahvit. Hyvä opastus.

Hinta:  aikuiset  20 € ja lapset 6 - 14v  sekä eläkeläiset 10 €    Suositellaan ilmoittautumista  puh 0400 840001  tai, posti@saaristolinja.com

HUOM !  KÄTEISMAKSU. 

HUOM !  kovin sateisella ja myrskysäällä  tai korona-tilanteen niin vaatiessa retki perutaan ja ilmoitetaan uusi päivä.  KATSO  SIVUILTAMME TAI SOITA  LAUANTAINA  12.6.  LÄHDÖN VAHVISTUSILMOITUS !!

 

 

 

TILAUSRISTEILYITÄ  40 V KOKEMUKSELLA JA PAIKALLISTUNTEMUKSELLA.  TARINOITA RIITTÄÄ !

PYYDÄ TARJOUS.

.

SUUNNITTELEMME  TILAUSRISTEILYITÄ  !!  

Porvoon saaristoon, Helsinkiin tai Loviisaan. Hyvä catering, . Mielenkiintoinen opastus ja 40 vuoden paikallistuntemus - palvelua, joka jättää hyvän mielen!

Toteutamme risteilyjä myös eri teemoilla: 

- " Tavoitteena puhdas Itämeri - tule mukaan ! "   Osallistumme tukemalla John Nurminen säätiön kampanjaa Itämeren suojelemiseksi.
- Kalajuhla meren äärellä
- Risteilyt Äggskäriin, Tirmoon ja Pellinkiin, saariston ja kalastajien perinteisiin maisemiin ja herkulisen kalaruoan ravintoloihin.
- Mahdollisuus käydä Muumin synnyinsijoilla Klovharun luodon ympäristössä
- Aarreristeilyt koululaisille " Nuoren kansalaisen Merikoulu "
- Kalastusretkiä ym.

Hoidamme ohjelmiimme kuuluvat ateriat  cateringpalveluiden avulla, erikoisherkkuina kalaruuat. Myös asiakkaan oma muonitus ja omat juomat käyvät, myös A-juomat..

Tervetuloa!
Ari Kautto, kippari, saaristomatkailun asiantuntija p 0400 840 001.